• SLIDER HEMSDIA

Hem » Vinn en klassresa

Spela in när ni dansar och vinn!

Din klass kan nu vinna en klassresa med kanotpaddling, linbanan Travärstingen, samarbetsäventyret Gruppdraget och bergsklättring till oss för ett värde av 676 kr/person. Du tävlar genom att skicka in en dans vidio från fortnite där så många som möjligt i klassen dansar.skriv även en motivering till varför just ni ska vinna denna tävling . Tävlingen pågår till och med den 13 januari 2019. mejla in ert bidrag till info@kfumbrevik.se

Vinsten

I klassresan ingår boende och aktiviteter, till ett värde av 676 kr/person. Måltider går att ta med själva och tillaga i vårt självhushållskök eller att köpa till av oss. Den vinnande klassen får boka sin 2-dagars klassresa en helgfri vardag under perioden 3 april till 31 maj 2019.

 

 

 

 

 

Frågor? Maila info@kfumbrevik.se

 

Lycka till!

 

 

Vinsten gäller för max 30 elever och 4 vuxna ledare. Vinsten är personlig och kan inte lösas ut i kontanter eller liknande. Tävlingen utgörs av att svara på ett antal frågor, där flest rätt vinner. Om flera kandidater svarar rätt på frågorna så avgörs tävlingen av en utslagsfråga som man svarar på i samband med de andra frågorna. I klassresan ingår boende och aktiviteter, till ett värde av 676 kr/person. Mat tar ni själva med, den går att tillaga i vårt självhushållskök eller så kan ni välja att köpa till mat av oss. Den vinnande klassen får boka sin 2-dagars klassresa under helgfri en helgfri tisdag – onsdag eller torsdag – fredag någon gång under perioden 3 april till 31 maj 2019.
Tävlingen pågår till och med den 13 januari 2019. Vi sparar kontaktuppgifterna till alla som deltar i tävlingen för nyheter och erbjudanden. Vinnaren presenteras på , www.kfumbrevik.se samt på våra andra digitala kanaler.

 

 

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »