Hem » Sköna Dar

Klicka här för viktig info inför sommaren! ➜

Sköna dar på dagläger!

Sköna Dar, som lägret heter, är lägret för dig som är sugen på att åka på läger men ändå vill sova hemma. Under fem dagar kommer du att få uppleva allt som hör ett lägerliv till, som kanot, lägereld, bad, lek och spex. Tack vare bidrag från Norrköpings kommun och MUCF är lägret gratis för dig som är folkbokförd i Norrköpings kommun. Vi ser dock över möjligheten att öppna upp platser för dig som bor i Valdemarsvik och Söderköpings kommuner, dock kommer de platserna i så fall inte vara gratis

Du kommer att åka hit i en buss tillsammans med de andra som ska vara med på Sköna Dar. På bussen finns alltid en ledare som ser till att du kommer på och av ordentligt. Breviksbussen avgår från Norrköpings resecentrum, hållplats C 3-6, klockan 8.00. Den stannar även vid Hageby C, hållplats Lidaleden (Mirumsidan) kl 8.05. Väl här ute vid 9-tiden har ni morgonsamling där ni också går igenom dagens program och äter lite mellanmål tillsammans. Du kommer att få pröva på många olika aktiviteter, ibland i mindre grupp och ibland hela lägret tillsammans. Du får lunch mitt på dagen och ett mellanmål innan du åker hem igen vid 15.00. Eventuellt avslutas veckan med en övernattning för dem som vill. Anmälan till den tas upp under veckan. Samtidigt som du är här pågår andra läger på Brevik där deltagarna sover över. Deltagarna, som är mellan 9 och 17 år, är här i olika långa perioder – från 1 till 3 veckor.

Sköna Dar 2019

DATUM 16-20 juli
ÅLDER född 06-11
PRIS Gratis för barn i Norrköpings kommun

Anmäl dig nu!➜

 

 


 

Vi skapar möjligheter för unga människor

KFUM är en rörelse av unga människor, för unga människor. Vi tror att unga människors vardag idag kommer att påverka hur vårt samhälle ser ut i framtiden. För att vi ska få en bättre gemensam framtid behöver vi trygga och modiga människor som bryr sig om sig själva och andra. Det får vi genom att skapa möjligheter för unga människor att utvecklas och må bra, idag.

Människor i alla åldrar är välkomna till KFUM, vi vill inte exkludera någon. Vi tror inte att det finns någon speciell aktivitet eller verksamhet som är bäst för att ge möjligheter för unga att växa. Allt beror på människorna och omständigheterna. Därför kan man göra vad man vill inom KFUM, så länge man följer våra värderingar och vår idé.

KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. KFUM Brevik har arrangerat läger i över 50 år, här får många vänner för livet.

 

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »