Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/clients/kfumse/www/wp-content/plugins/blogtemplates/blogtemplatesfiles/blog_templates.php on line 37

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/clients/kfumse/www/wp-content/plugins/widgetkit/vendor/yootheme/framework/plugins/wordpress/src/WordpressPlugin.php on line 31
BREVIK  STÄLLER IN | KFUM Brevik

BREVIK  STÄLLER IN

ALLA SOMMARLÄGER 2020

– med anledning av Corona.

KFUM Brevik har bedrivit sommarläger på Vikbolandet i drygt 60 år.

Genom åren har mer än 20 000 barn och ungdomar tillbringat sina somrar här.

Sommaren 2020 skulle inte bli något undantag. Vi planerade för att ta emot uppåt 500 barn och ungdomar från Sverige, Tyskland och USA. Den rådande situationen i Sverige och världen gör att vi inte klarar av att arrangera vår ordinarie sommarverksamhet i år. Det är ett mycket tufft beslut att fatta eftersom vi vet hur stor betydelse Brevik haft och fortfarande har i så många människor liv.  

Av respekt för våra deltagare och ideella ledare som redan nu planerar sina somrar och för att säkerställa att vi får ha Brevik kvar i ytterligare 60 år behöver vi ställa om. Vi behöver er hjälp, alla bidrag är viktiga. Om du vill att Brevik ska finnas kvar i framtiden kan du hjälpa till på tre sätt:  

  • Köp ett presentkort med valfritt belopp. Det kan nyttjas för en gruppaktivitetkommande sommarläger eller annan verksamhet som Brevik kan komma att erbjuda. Även om vi inte kan arrangera läger så hoppas vi kunna ha gården öppen för boende och aktiviteter under sommaren 2020. Maila info@kfumbrevik.se så hjälper vi dig!
     
  • ”Skänk en gåva! Swisha valfri summa till 123 195 1136 eller sätta in på bg 431-7426. Märk med ”gåva 2020”. 
  • Dela den här nyheten. 

Det är en svår situation men vi får inte ge upp nu. Vi Brevikingar är experter på att tillsammans skapa fantastisk verksamhet med utmanande omständigheter.
Vi har övat på det i 60 år – nu kör vi! 

 

KFUM Norrköping

Vi vill också tipsa er alla om flera verksamheter som vi bedriver genom KFUM Norrköping.

Folkparken Norrköping Segway Norrköping Norrköpings Äventyrsgolf Strömvillan

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »