• Oförglömliga minnen

    Oförglömliga minnen!

  • Upplevelser

    Upplevelser

  • Äventyr

    Äventyr

Sociala Projekt

Hem » Sociala Projekt

Här finner du information om Breviks olika Sociala Projekt. Dessa möjliggör läger för personer som inte har haft möjligheten till det tidigare. Sociala projekt tycker vi är väldigt viktigt för att kunna låta barn och unga växa.

Projekt Friplats

För dig som inte själv har möjlighet att finansiera en lägerplats, finns möjligheten att ansöka om en friplats, det betyder att du får lägeravgiften helt reducerad. Denna unika möjlighet kan vi erbjuda tack vare att 2007 började att själva söka finansiering från fonder och bidragsgivare,för att sedan kunna erbjuda gratis lägerplatser till de som behöver. Det hela slog mycket väl ut och projektet ökade snabbt i omfattning till att 2013 omsätta 650000:- som kom barn och ungdomar i framför allt Söderköping, Norrköping, Valdemarsvik och Linköpings kommuner tillgodo.

Läs mer ➜

Sköna Dar

KFUM Breviks lägergård har gått tillsammans med föreningen Good News of Norrköping för att skapa daglägren Sköna Dar och ett konstläger. Det har möjliggjorts genom medel från MUCF (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor) som delats ut till Norrköpings kommun att fördela till sommarlovsaktiviteter. En viktig princip är att aktiviteterna ska vara gratis för dem som deltar., och det riktar sig endast till barn skrivna i Norrköpings kommun. Med hjälp av bland annat föreningar försöker nu Good News of Norrköping och KFUM Brevik nå ut till barn som vill skapa roliga minnen från sommaren 2017, men som kanske inte har medlen till alla aktiviteter de vill göra.

Läs mer ➜

Världens Läger

Världens läger är ett integrationsprojekt som drivs av KFUM Brevik med stöd från Allmänna Arvsfonden. Projektet engagerar ensamkommande ungdomar genom att skapa förutsättningarna till att delta i lägerverksamhet på KFUM Breviks Lägergård.

Läs mer ➜

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »