• Oförglömliga minnen

    Oförglömliga minnen!

  • Upplevelser

    Upplevelser

  • Äventyr

    Äventyr

Hem » Om oss » Jobba hos oss

 

Ideell sommarledare

Ideell sommarledare

Under sommaren bedrivs lägerverksamheten helt av ideella krafter. Vi har många ledare som återkommer till oss sommar efter sommar. Varje sommar erbjuder vi ca 80 ideella uppdrag på Brevik. Läs mer om hur det är att vara ideell sommarledare hos oss och ansök inför sommaren genom att klicka på knappen nedan.

Läs mer ➜

Jobba på Brevik under vår och höstsäsong

Jobba på Brevik under vår och höstsäsong

Under vår- och höstsäsong tar vi mot olika grupper som kommer hit. Det kan bla. vara lägerskolor, församlingar på helgläger med sina konfirmander eller ett företag som vill blanda konferensmöjligheter med härlig miljö och givande aktiviteter. Under denna tid behöver vi förstärka vår personal med ytterligare några medarbetare. Det kan handla om allt från köksjobb, fastighetsskötsel, att hålla i aktiviteter till att checka in grupper.

Extrapersonal i kök

Extrapersonal i kök

Ibland behöver vi extrapersonal som vill gå in enstaka dagar och helger för att avlasta och hjälpa våra kockar. För det jobbet behöver du framförallt tycka att det är roligt att arbeta i kök, ha servicekänsla och initiativförmåga. I kökets uppgifter ingår också städ och tvätt. Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att ta dig till oss. Kontakta oss om du är intresserad!

Kontakta oss ➜

Instruktör

Instruktör

Som instruktör på Brevik är du vårt ansikte ut mot gruppen. Du leder dem genom våra aktiviteter, och ser till att de trivs och får det de behöver. Du är en problemlösare och en god värd och en utbildad teambuilder enligt den modell vi kallar TSU (Trygghet, Samarbete, Utmaning).

För att hålla i aktiviteter måste du vara godkänd instruktör. Läs mer här om hur du utbildar dig till instruktör. Du kan anmäla ditt intresse för jobb löpande under året.

Vi utbildar våra instruktörer internt och resan mot världens bästa jobb börjar med våra två instruktörskurser (Instruktörskurs 1, TSU och Instruktörskurs 2, Höghöjd).

Läs mer om instruktrösutbildningen ➜

Verksamhetschef KFUM Brevik

Verksamhetschef KFUM Brevik

KFUM Brevik är en del i världens största ungdomsorganisation YMCA. Vi är en idéburen ideell organisation som erbjuder mötesplatser där unga kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår från en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. KFUM Brevik gör detta genom egna sommarläger, samt genom uthyrning och aktiviteter för externa grupper såsom skolor, föreningar och församlingar på den egna lägergården. Vi driver också sociala projekt såsom ett arvsfondsprojekt riktat mot nyanlända och andra tillfälliga projekt. Organisationen drivs som en stiftelse och har 7 årsanställda, några säsongsanställda och ca 80 volontärer engagerade varje år. Ungefär 500 barn och ungdomar deltar i Breviks sommarläger varje år. Just nu pågår en process där stiftelsens personalorganisation ska gå samman med KFUM Norrköpings, och på så sätt uppnå givande synergieffekter.
Vi söker nu efter Breviks blivande verksamhetschef som ska vara med och leda samt utveckla Brevik framåt!
I din roll som verksamhetschef kommer du ha det övergripande ansvaret och verkställa beslut fattade av stiftelsens styrelse. Din främsta uppgift är att leda den övriga personalen i deras arbete med att driva projekt, genomföra sommarläger, ta emot externa grupper och sköta anläggningen. Du har det ekonomiska ansvaret och leder budgetarbete och uppföljningar. Det ingår även i din roll att utveckla och bredda Breviks verksamhet och skapa nya samarbeten och kontakter, så du behöver trivas med att nätverka och skapa relationer. Breviks verksamhet är väldigt varierad med ett litet team av heltidsanställda så för att trivas är det viktigt att du är beredd att ta dig an många olika arbetsuppgifter.
Tjänsten är förlagd till KFUM Breviks lägergård vid Stegeborg i Norrköpings kommun. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är främst förlagd under kontorstid, men eftersom ideella är en stor del av verksamheten är möten och utbildningar på kvällstid och helger inte ovanliga. Uppstartdatum är så snart som möjligt utifrån överenskommelse. Det är ett krav att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till egen bil.
Vi söker dig som:
• Har dokumenterat goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalledning
• Kan skapa goda relationer med volontärer, kunder och samarbetspartners
• Har erfarenhet och förståelse för att arbeta övergripande med ekonomi och budget samt långsiktig finansiering
• Sympatiserar med KFUM:s verksamhetsidé och värdegrund, se https://kfum.se/om-kfum/
• Har högskoleutbildning som kan anses vara relevant för uppgiften eller som kan påvisa erfarenhet som kan ersätta detta
• Kan skapa och upprätthålla god arbetsstruktur och är administrativt skicklig
• Är duktig på att samordna och kommunicera

Vi ser det som meriterande att du som söker har erfarenhet av/har jobbat i en ideell/idéburen förening eller organisation samt har förståelse vad det innebär att vara ledare inom en ideell verksamhet. Det är även en fördel om du har erfarenhet av projektledning samt har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn/ungdomar. Som person är du lyhörd och har ett stort engagemang för såväl personal som verksamhet. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan skapa goda samarbeten samtidigt som du kan stå för och fatta de beslut som verksamheten behöver.

Är det dig vi söker?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan omgående.
Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, vilket kan bli före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan och eventuella frågor till ansokanbrevik@gmail.com.
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019. Precis som våra volontärer kommer du att få lämna in ett polisregisterutdrag, så ta gärna med det redan om du blir kallad på intervju!

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Ö Ny Brevik,
61030 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »