Höstlovsläger på Brevik!

Nu är det äntligen dags igen för ett underbart höstlovsläger på Brevik. Fyra härliga dagar på en höstmysig gård med alla roliga påhitt man kan förvänta sig. Anmäl dig idag!

Under höstlovslägret får du möjlighet att vara med på galna Breviks-upptåg, leva lägerlivet på en höstfin lägergård och kanske återförenas med gamla kompisar och ledare om du varit på Brevik förut. Kanske blir det till och med något inslag av halloween!

Lägret är fyra dagar långt och går söndag till måndag under höstlovet vecka 44. I priset ingår som på alla våra läger: kost, logi, alla aktiviteter och buss mellan Norrköping och Brevik i lägrets början och slut.

 

Buss: söndagen 25 oktober lämnar bussen till Brevik från Norrköping busstation kl 10.00.

Onsdagen 28 oktober beräknar vi att bussen är tillbaka i Norrköping kl 16.00.

 

Ålder: För dig som är född 07-10

Datum: 25/10 – 28/10

Pris: 2400:- (För dig som inte själv har möjlighet att finansiera en lägerplats, finns möjligheten att ansöka om en friplats, det betyder att du får lägeravgiften helt eller delvis reducerad. Läs mer här!)

Till anmälan!

 

Vanliga Frågor

Vilka åtgärder vidtar ni gällande Corona

Vi är förstås mycket medvetna om Corona och att vi måste vara noga med våra rutiner i dessa tider. Några saker blir extra viktiga att tänka på.

Stanna hemma om du har symptom.
Första steget handlar om att ingen deltagare eller ledare kommer till lägret om de känner av några symptom. Har man nära anhöriga med symptym ska man såklart också stanna hemma. Vi kommer att vara mycket noga med det till våra ledare och vill att du som förälder är lika noga med att inte låta ditt barn komma till lägret vid symptom.

Distans
Vi planerar självklart med social distansiering i åtanke. Vi har exempelvis beställt en överdimensionerad buss och kommer se till att rätt avstånd finns i matsal och i stugorna. Vi kommer att påminna både deltagare och ledare om att också ta eget ansvar för att hålla avstånd.

Handhygien och städrutiner
Självklart kommer vi att vara noga med att påminna deltager och ledare att tvätta händerna noga och ofta. Vi kommer också se till att ytor man rör ofta också blir rengjorda oftare.

Utomhusaktiviteter
Vi kommer inte kunna vara bara ute, men på Brevik är vi vana att spendera mycket tid utomhus, det är vår grej. När vi är inne kommer vi alltid att ha corona i åtanke när vi planerar aktiviteter.

Finns det mera information om lägret?

När lägret närmar sig kommer vi att skicka ut ett informationsblad till alla deltagare med mera information om lägret, exempelvis Coronainformation, packlista och info om tider och bussar.

Bussarnas tider och lägrets start och sluttid kommer inom kort upp här.

Om du har frågor når du lättast på info@kfumbrevik.se

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »