• Kickoff med Höghöjd
 • Stressa av
Sommarläger

Sommarläger

 Klassresa & Lägerskola

Klassresa & Lägerskola

Församling & Föreningar

Församling & Föreningar

 Företag

Företag

Hem » Företag

Teambuildning Konferens Kickoff för Företag

Är er personalgrupp ute efter en givande och rolig kickoff med teambuilding eller konferens utanför Norrköping? Brevik ligger vid Slätbakens vatten, i närheten av medeltidsfästningen Stegeborg. Det är en skön och avstressande miljö, med närhet till skog och hav. Förutom att ni som företag får en häftig upplevelse här på Brevik så hjälper ni oss också att bedriva bra och meningsfull verksamhet för barn och ungdomar.

När det blir dags att sträcka på benen kan våra instruktörer leda er i olika teambuilding-övingar med tillhörande processamtal efter era önskemål. Vill ni ha en utmaning kanske vår bana Höjdaren uppe i träden eller en 240 meter lång linbanetur i Travärstingen kan vara något för er, perfekt för kickoff!? Den goda maten, den vackra naturen, engagerad service och tankeväckande aktiviteter, gör att er konferens hos oss blir minnesvärda dagar för alla.

 • "Vår sammanfattade upplevse är mycket bra! Älskar Brevik!"

  – Städarna AB

 • "Instruktören var lugn, trygg, stöttande och hjälpsam. Vi blev väl omhändertagna. ."

  – Nelins Café och Conditorier, Norrköping

 • "Bemötande var proffsigt. Fin service i matsalen. Mysigt. "

  – Vattenfall

 • " Som vanligt blev vi bra bemötta. Ni lever upp till våra förväntningar. "

  – Kriminalvården

Eftersom vi är en ungdomsgård ska inte någon alkohol förekomma hos oss när vi har barn- och ungdomar på området. Hos oss kan ni därför få en rolig och utvecklande vistelse utan sena nätter och trötta kollegor på konferensen eller på er kickoff.

Aktiviteter

 

Våra Aktiviteter


På Brevik finns det förutom vacker natur och närhet till skog och vatten en hel del aktiviteter.

Vi har både höghöjdsaktiviteter som vår höghöjdsbana och linbanor, och teambuilding, kanoting och pilbåge.

Vi jobbar mycket pedagogiskt på Brevik med modellen TSU (Trygget, Samarbete, Utmaning) och Utmaning Efter Eget Val där individen själv sätter sin nivå och utmanar den med stöd från gruppen.

Vi försöker också hålla nere gruppstorleken till 8-12 pers beroende på aktivitet för att alla indivder ska ges möjligheten att utmana sig själva efter sitt val.

Mer information om våra aktiviteter hittar du lite längre ner.

Trygghets- och samarbetsövningar

Teambuilding

Behöver ni lära känna varandra, få ihop gruppen lite mer eller vill ni ta chansen att få nya perspektiv på rollerna i er grupp? Våra kunniga instruktörer tar er igenom individuellt anpassade program där individen i gruppen ligger i fokus. Vi jobbar efter en modell som heter TSU (Trygghet, Samarbete, Utmaning) där individen utmanas efter eget val med gruppen som stöd. Ofta lägger TS (som det också kallas) en bra grund inför våra höghöjdsaktiviteter.

Till toppen av sidan

Höjdaren

Höjdaren – Vår populära höghöjdsbana

Mellan plattformar på 6-8m höjd ligger Höjdaren, vår höghöjdsbana, där du med stöd av gruppen och din coach på marken tar dig igenom olika typer av hinder.
Du kan välja att göra 2,5 eller 7 stationer.

Självklart sitter du säkrad i din sele under hela banan som avslutas med ett nervkittlande kliv rakt ut i luften.

Vi jobbar med grupper om max 12 och ett pass är 2 timmar långt.

Till toppen av sidan

Zipline/Travärstingen

Zipline och Travärstingen – Linbanor som pirrar i magen

Vi har flera linbanor, några små som ni får använda på egen hand men även ett Ziplinesystem med tre linbanor genom skogen.
Tillsammans med er instruktör får ni pröva på att kasta er utför stupet, glida genom skogen och slutligen köra vår längsta linbana “Travärstingen” som är en 240m lång resa över lägerområdet.

Det går också att bara åka Travärstingen och istället åka den flera gånger.

Travärstingen tar ca 1,5 timme och hela Ziplinesystemet 2 timmar för 12 pers.

Till toppen av sidan

Bergsklättring

Bergsklättring – På riktig bergvägg

Testa på vår 15m höga bergvägg!

Du sitter hela tiden säkrad i en toppsäkring och säkras av en instruktör. När du kommit så högt som du själv känner för, firas du lugnt ned till marken igen.

Du kan välja att klättra med dina egna skor, men vi har också klätterskor i alla storlekar att låna.

En bra storlek på grupp är 8 pers och ett pass är 45-60 minuter långt.

Till toppen av sidan

Kanot

Kanot – Paddla i havet

Brevik ligger i vackra St. Annas skärgård och det finns inget bättre sätt att uppleva den än i en av våra kanadensare.

Paddla fram mellan kobbar och skär i skärgården, ett kanotinstruktionspass ger er grunderna i kanothantering och säkerhet samt en kortare tur i närområdet för att vänja sig. Under passet har ni följebåt.

När ni har gått igenom kanotinstruktionerna har ni fri tillgång till våra kanoter med tillhörande utrustning under hela er vistelse.

Till toppen av sidan

Bågskytte

Bågskytte – Spännande och rogivande på samma gång

Vi använder oss av recurvebågar som är enkla att lära sig och hantera. Under ledning av vår instruktör får ni prova på att skjuta på 10, 20 eller 30 meters avstånd.

Ett pass är 45-60 minuter långt och en bra gruppstorlek är ca 10 pers.

Till toppen av sidan

Gruppdraget

Gruppdraget – Samarbetsäventyret som utmanar alla aspekter i gruppen

Ett samarbetsäventyr som är som en kombination mellan orientering och Fångarna på Fortet. Ute i skogen ska du och din grupp hitta våra stationer och tillsammans lösa dem. Här testas både gruppens klurighet och gemensamma styrkor. I slutet, om ni löser koden, väntar ett pris.

Till toppen av sidan

Mat & Boende

 • Äta på Brevik

  Vårt kök fixar det mesta! I vår matsal serveras det god husmanskost, trevlig frukostbuffé, fika eller en riktigt god trerätters. När hösten kommer och mörkret faller så tänder vi vår brasa och gör det extra mysigt i matsalen.

  ”Mycket god smak på all mat, trevlig personal, bra service, bra tillgång till kaffe” – Vittra Östertälje”

  Specialkost vid allergier och likande är inget problem för oss. Tyvärr har vi dock ej möjlighet att ta hänsyn till speciella dieter som t.ex. LCHF, Paleo eller liknade.

 • Vi vet att det är skönt att helt kunna fokusera på sin grupp och roliga aktiviteter. Kom in i vår mysiga matsal där vår vällagade buffé står uppdukad.
  Väljer ni helpension så ingår frukost, lunch, middag och kvällsfika alt. korvgrillning.

 • Självhushåll

  Vill ni hellre laga er mat själva så finns möjligheten att ha självhushåll i vårt självhushållskök där det finns utrustning för att laga mat och servera upp till 40 personer.

  Länka till utrustningslista.

 • Farmors Holme Solsken

  Vi har två olika typer av boenden – våra stugor och det hus vi kallar Villan. De flesta hus har fantastisk utsikt över Slätbaken, en vik av Östersjön.

  Stugor

  Stugor

  I vår stugbacke med utsikt över Slätbaken har vi 10 stugor med 8-bäddars rum, mellan varje stugpar finns även ett litet rum med två bäddar. I stugorna bor man med lägerstandard. Toaletter och duschar finns i en separat byggnad.

  Villan

  Villan

  Villan bjuder på bekvämt boende med bastu, samlingsrum, konferens-/matsal med kakelugn, kök, samt toaletter och duschar i korridoren. Huset har nio rum med fyra bäddar i varje rum, totalt 36 bäddar.

  Tält

  Tält

  För den riktigt friluftsinriktade finns givetvis även möjlighet att tälta.

 

 

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »