Hem » Anmälan

Snart är du vid anmälan!

Nedan hittar du information om hur anmälan och betalning går till innan du går vidare. Du hittar också våra bokningsregler längre ner på den här sidan.

Fortsätt till anmälan! ➜

 

Vi har ett nytt bokningssystem

Första gången
Om du aldrig har anmält någon till ett läger hos oss tidigare börjar du enklast genom att skriva in din emailadress i rutan i översta vänstra hörnet och klickar på logga in. Du blir ombedd att skriva in vilket personnummer anmälan gäller. En ruta kommer upp där du får fylla i personuppgifter. När du klickar dig vidare kommer du att bli ombedd att skriva in en engångskod som skickats till din mail. Därefter är du redo att göra din anmälan. Klicka dig fram till lägret och gruppen du vill anmäla till och klicka på ”Boka” längst ner och följ instruktionerna.
(Tips: Du kan lägga till flera deltagare till din inloggning om du vill anmäla flera personer.)

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Om du har anmält ditt barn tidigare.
Du har redan ett konto i vårt system. Fyll i din e-post i rutan i vänstra hörnet och klicka på logga in. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på ”Ny deltagare”. Klicka dig sedan fram till det läger och grupp du vill anmäla till. Klicka på ”Boka” längst ner och följ instruktionerna.
(Tips: Du kan uppdatera och ändra personuppgifter genom att klicka på namnet vid ”Vald person” i högra övre hörnet, och sedan på pennan bredvid namnet.)

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@kfumbrevik.se eller på telefon 0125-510 18.

Vi har nya betalningsrutiner

Under 2020 har vi börjat använda ett automatiserat betalningssystem via SportAdmin och Billmate. Det innebär att du betalar hela avgiften redan vid anmälan, och att du kan välja mellan att betala med kort, faktura, eller avbetalning. (Obs. Vid betalningar över 10 000:- går det ej att betala med kort.)

Vi har tagit bort den tidigare anmälningsavgiften som skapade mycket merarbete och krångel. Vi hoppas att möjligheten till avbetalning kan hjälpa den som inte vill betala hela summan direkt.

Betalningarna sker via företaget Billmate. Vid betalning med faktura eller avbetalning gör Billmate en sk. micro-kreditupplysning som ej påverkar kreditvärdighet. Om du har frågor direkt rörande din betalning eller Billmates rutiner får du bäst svar av info@billmate.com.

Du är såklart alltid välkommen att kontakta oss på info@kfumbrevik.se eller 0125-510 18 kring övriga frågor och funderingar.

Fortsätt till anmälan! ➜

 

Bokningsregler

Även om du har anmält ditt barn till oss tidigare så kan vi ha förändrat våra bokningsregler. Det är därför viktigt att du kollar igenom våra bokningsregler varje år så att du vet vad som är aktuellt.

Till våra bokningsregler! ➜

 

Sommarläger kanoter vid en strandFriplats – vi vill ge alla barn
chansen att åka på sommarläger

För dig som inte själv har möjlighet att finansiera en lägerplats, finns möjligheten att ansöka om en Friplats, det betyder att du får lägeravgifter helt reducerad. Denna unika möjlighet kan vi erbjuda tack vare stöd från fonder och bidragsgivare.
Läs mer ➜

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »