Hyr Kanot och Friluftspaket av oss!

På Breviks kurs- och lägergård har vi under 60 år fått möjligheten att ta med våra barn och ungdomar ut i Sankt Annas vackra skärgård. Vi har mängder av erfarenhet, men också utrustning. Nu finns möjligheten för fler att ta del av både vår erfarenhet och utrustning.

Vi har satt ihop ett gäng olika paket för att så många som möjligt, oavsett erfarenhet eller eget material ska få möjlighet att komma ut i naturen. Alla paket kan kombineras med våra instruktionserbjudanden, boende, aktiviteter på gården och mat. För större grupper kan vi göra specialpaket.

Kanotpaket

Grundpaket

Grundpaket

Här ingår kanot, paddlar och flytväst. För er som bara söker ett härligt transportmedel ut i skärgården. Max 3 personer per kanot.

100 kr för en timmar per kanot

440 kr för ett dygn per kanot

1248 kr för ett en vecka per kanot

Hajkpaketet

Hajkpaketet

Hyr först ett grundpaket och lägger till stormkök och vattensäck. Inget slår ett klassiskt stormkök när man smidigt vill laga mat i naturen. I paketet ingår också en packväska som håller ditt ombyte torrt under äventyret. (Bränsle till stormköket finns att köpa hos oss)

100 kr för ett dygn per kanot

50 kr för dygn som läggs till därefter.

Hajkpaketet Plus

Hajkpaketet Plus

I det här paketet ingår hela hajkpaketet samt bränsle till stormköket och du får också med tallrikar, bestick och muggar.

150kr för ett dygn per kanot

80 kr för dygn som läggs till därefter

Instruktionspaket

Kanotinstruktion

Kanotinstruktion

För er som vill lära er grunderna i att paddla kanot i skärgården. I kanotinstruktionen går vi igenom kanoten, flytvästen och paddeln. Vi går ignom hur man paddlar på bästa sätt, hur man svänger, hur man flyttar en kanot på land och hur man håller sig säker på vattnet.

Vi börjar på land och avslutar med en kort övning i vattnet.

Hajkinstruktion

Hajkinstruktion

Hajkinstruktionen är perfekt för er som ska spendera en eller flera nätter i skärgården men känner er osäkra på grunderna. Vi går igenom allemansrätten, stormköket, hur man packar en kanot, hur man gör upp en eld säkert, och hur man på bästa sätt gör upp vindskydd med eller utan kanoter. Tillsammans tittar vi också på vår karta med övernattningsplatser, hjälper er planera en rutt och går igenom grundläggande navigering.

Överkursen

Överkursen

Våra kanoter är nästintill omöjliga att sänka, men de kan bli vattenfyllda. Överkursen handlar helt om hur man man tömmer en vattenfylld kanot på vatten medans man fortfarande är på vattnet. Perfekt för en grupp som vill testa sitt samarbete i en spänd situation, de som gillar att vara extra förberedda, eller som vill bli mera bekväma i vatten. Ta med badkläder.

Annan utrustning och Boende

Utrustning

Behöver ni yxa, kniv, gjutjärnspanna, pressening, vattendunkar, sjukvårdslåda eller någonting annat till ert äventyr? Vi har ett stort utbud av utrustning. Utrustningen är praktiskt och nogrannt testad av våra lägerdeltagare vilket såklart betyder att vi vet vad de går för, men också att det kan vara i varierande skick. Kontakta oss för mera information.

Boende

Vill du sova en natt på gården innan eller efter ditt äventyr i skärgården, eller ha en längre vistele på gården? Tillsammans löser vi det mesta. Kontakta oss för mera information.

—  Vanliga bokningsregler gäller. Vi förbehåller oss rätten att neka utgång på grund av farligt väder eller annan fara. Vid onormalt hög eller låg beläggning kan vissa tjänster vara otillgängliga. Kontakta oss för mera information. —

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »