Corona-viruset Covid-19

Corona-viruset Covid-19

Vi har fått frågor angående hur vi på KFUM Norrköping, Brevik hanterar detta med spridningen av Corona-viruset Covid-19. Vi följer utvecklingen nationellt noga och rättar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer, dag för dag. Vi uppmanar alla våra sektioner, medlemmar och anställda att också göra det, vid exempelvis möten och sammankomster.

Läs vår mest uppdaterade informationen i länken nedan

http://www.idrott.kfum.me/nyheter/?ID=98499&NID=672797

Dessa råd inkluderar bland annat att hålla god handhygien, undvika nära kontakt med sjuka människor samt att stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra. Under eftermiddagen den 10 mars uppdaterade Folkhälsomyndigheten risknivån till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Detta efter att Folkhälsomyndigheten sett tecken på samhällsspridning i Region Stockholm och i Västra Götalandsregionen. Allmän smittspridning i hela landet ser myndigheten inte ännu.

Regeringen beslutade på onsdagen den 11 mars att följa Folkhälsoinstitutets rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 500 personer.

Ska du resa utomlands, privat eller i tjänsten, uppmanar vi till att följa Utrikesdepartementets (UD:s) reserekommendationer.

Vi hänvisa också till rekommendationer från för verksamheterna gällande specialidrottsförbund eller riksorganisation.

Informationen här och våra rekommendationer kan komma att ändras beroende på Folkhälsomyndighetens råd.

 

Folkhälsomyndighetens samlade information om coronaviruset

Krisinformation från svenska myndigheter på krisinformation.se

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Östra Ny, Brevik
610 30 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet

Translate »