KFUM Brevik KFUM Brevik Vänner för livet!

Translate

Adventure Camp

 

ADVENTURE CAMP 1
19-27 juli
För dig född 03-04 OBS! Nu även för dig född -04
4500:- (anmälningsavgift 800:-)

ADVENTURE CAMP 2
28 juli – 6 augusti
För dig född 01-02 OBS! Ändrad ålder!
5000:- (anmälningsavgift 800:-)

I sommar erbjuder vi återigen vårt populära sommarläger Adventure Camp för dig med dyslexi som vill öva på din engelska! Lägret arrangeras i samarbete med Föräldraföreningen för Dyslektiska Barn (FDB).

På båda Adventure Camp är målet att allt ska ske på engelska. Flera av dina ledare kommer vara helt engelskspråkiga men givetvis finns det även de som pratar svenska. Av säkerhetsskäl kommer alla säkerhetsinstruktioner vid exempelvis paddling och höghöjdsaktiviteter att ges även på svenska. På lägret kommer du att få träffa kompisar som också har dyslexi, prova på våra höghöjdsaktiviteter, övernattning i vindskydd, kanske prova på segling, kanoting, bad, lägerbål och en massa annat kul. 

På Adventure Camp 1 kommer vi att ha fokus på att öva engelska under roliga aktiviteter. Mot slutet av lägervistelsen kommer du även att få träffa deltagare från lägergården Becket-Chimney Corners (från USA), då du verkligen får chansen att umgås med engelsktalande ungdomar och förhoppningsvis knyta nya vänskapsband över Atlanten.

På Adventure Camp 2 så kommer deltagarna, precis som i somras, att träffa ungdomar från lägergården Becket-Chimney Corners (BCC) i USA. De kommer planera och hålla i aktiviteter flera av dagarna under lägret. Efter succén med BCC sommaren 2015 så vet vi att det kommer bli engelskaträning på ett roligt och avslappnat sätt. Då flera av ledarna, och så klart deltagarna från BCC, är helt engelsktalande sätts dina engelskakunskaper här verkligen på prov.  

I priset ingår mat, boende, aktiviteter, försäkring under vistelsen och transport till och från Norrköping och Brevik.

 

 Anmäl dig här!

Information till dig som är förälder!